Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám v úmyslu instalovat v RD krbová kamna s výměníkem. Doposud máme jediný zdroj vytápění - plynový kotel. Přípojku k stávajícímu rozvodu mám již, zhotovenou toho času opatřenou záslepkami. Zajímalo by mne kolik by mě plus mínus stála instalce kamen se všemi důležitými bezpečnostními a regulačními prvky, které se standardně užívají. Mnou zvolená kamna nejsou v základu opatřená vychl. smyčkou. Děkuji za Vaše odpovědi.
Šroubení , t.kus ,pojistný ventil ,expanzomat,autom.odvzdušnovák , zpětná klapka ,čerpadlo,filtr,vypust.ventil,2xkul.ventil,záložní zdroj čerpadla,trubky na připojení , kouřovod a jste na nějakých 10.000,- za materiál . Práce dle dohody ... od 4000,-
Odpověděl jsi mu špatně. Než taková odpověď, tak raději žádná. Když tazatel napíše, jesli má vyvložkovaný komín, jestli má přivedenou vodu ke kotli, jestli má přivedenou topnou a zpětnou ke kotli, případně jak daleko od něj, jestli má přivedený odpad pro DVB, jestli má přivedenou el. ke kotli a jaký má kotel s výměníkem a plynový kotel, pak se můžem bavit o ceně, ale ta bude + / - 30%. Tak pak se dá radit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.