Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím vás - potřebuji poradit čím můžu trvale obarvit plast aby barva pak nešla dolů.
Pořizuji nové zásuvky a vypínače na chatu. Samotné tělesa vypínačů a zásuvek jsou bílé. Ovšem rámečky se kupují zvlášť a to buď v bílé, šedé nebo červené barvě.
Já bych chtěl udělat rámečky žluté. Chtěl bych ideálně koupit barvu ve spreji a přestříkat bílé rámečky ještě před montáží.
Můžete mi poradit co mám přesně chtít za sprej? Já vím že je jich vždy víc druhů. Jestli s tím má někdo zkušenosti...
Děkuji
Dobrý den, jak je již uvedeno, tak akrylový autolak je nejlepší. Plast musí být suchý a odmaštěný.
Mám dlouhodobou velmi dobrou zkušenost s touto barvou. Lepší je slabší vrstva a potom druhá.
Stříkejte z větší vzdálenosti a křížem. Pod ty rámečky si dejte noviny - dělejte to raději venku, ale nesmí foukat moc vítr. Zdravím!
Noviny se přilepí, doporučuji podložit sirkami či špejlemi. Je lepší stříkat uvnitř s patřičným větráním, vždy můžeme zavřít okno a odejít, kdyby začlo foukat a vítr přinášel nečistoty...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.