Nejste přihlášen/a.
Dali byste si do ložnice koberec?
Máme tam staré parkety (činžák), ale víří se na nich prach, což je pro nás velmi špatné (jsme mírní alergici) . Do koberce se sice prach a roztoči zažírají hluboko do vlasů, ale zase se nevíří vzduchem , když člověk jednou projde. A to vidím jako výhodu.
Doma celý den nejsme, vracíme se až večer, proto každodenní mytí podlahy nepřipadá v úvahu. Napadlo mne ale koupit robotický mycí vysavač (
A nebo právě koupit ten koberec - máme už v obýváku trochu lepší vlněný koberec a ten by měl být antialergenní.
Dost nad tím přemýšlím, protože čistý vzduch je zárukou dobrého spánku.
Mám v ložnici koberec, je to estetické a příjemné na našlapování.
Co se týká prachu, tak buď je o více, anebo uklízíte a je ho méně. Anebo děláte reklamu na vysavače?
Dobrý den, nevidím důvod, proč by koberec nemohl být i v ložnici - rozhodně lepší, než holá podlaha.
Také záleží na tom, jak moc Vám práší pokrývky, resp. z jakého jsou materiálu. Toho robota (velmi drahou hračku) bych doma nechtěl. Zdravím!
V ložnici mám parkety a celé zakryté kobercem, dcera má plovoucí podlahu a po měsíci neustálého vytírání prachu ji také téměř celou zakryla kobercem, na chalupě je nová dlážka, krásná ale kdo by stále lítal s hadrem když během dvou dní jsou v rozích chomáčky prachu, také to jistí koberec.
Planujeme si kupit tiez nejakeho robota.....co to spravi za nas...casom.
Prist domov a vyliat spinavu vodu je sice pekna vizia ale takto to nefunguje.Technologia nieje dost prepracovana aj ked obchodne oddelenie a marketing sa snazia o kvalitnu masaz.
Staci si dat do google ku vybranemu modelu slovicko rewiew alebo recenzie,spotrebitelske testy...to si urobite nazor.
Kolik vody je v té věci? 1 deci nebo 1,5 deci? Celou místnost šudlá v deci vody?! Nechci být protivná, ale trošku vám závidím. Musíte mít moc pěkné příjmy, když uvažujete nad takovouhle hovadinou. :D Omlouvám se
Vaší poznámce o příjmech nerozumím. Jednak máme v rodině dva příjmy, druhak se do vlastního zdraví a umírněného komfortu nebojíme investovat. A dost ušetříme na jiných "hovadinách" (nemáme televizi ani auto, nekouříme, máme nejlevnějšího dodavatele plynu a elektřiny, atd.).
Váš postřeh o množství vody je k věci, nechám si to rozložit v hlavě, děkuji. Zatím se také přikláním k variantě koupit koberec (asi zase vlněný, ty by měly být trochu lepší než syntetické).
Tak vlněný koberec Vám nedoporučuji, to je právě hnízdo pro kdejakou havěť. My máme v ložnici koberec, nedávno. Měla jsem dříve lino a kvalitní, už nechci. Do ložnice se chodí spát, tak tam nenanosíte na pantoflích nic, klidně si kupte koberec. - pt
Jaký tedy doporučujete koberec na spaní? Domníval jsem se právě, že vlna patří ke kvalitnějším materiálům.
Vlna a živočišné materiály jsou většinou hodně alergizující. Já jsem kupovala koberec do ložnice s hodně nízkými smyčkami z umělotiny, aby se dal snadno udržovat vysavačem a prach se v nich nedržel. Lákal mě hodně jeden vysoký, měkký, ale vysává se špatně. Prach ve vysokých smyčkách zůstává.
Tak přesně, manželka by do ložnice také chtěla s vysokými vlasy
Asi něco takového: modernibyt.dumabyt.cz/...
nebo i.lidovky.cz/...
Ale prach z toho asi dokonale nevysaju, tak nevím.
Ještě jsem se dočetl něco o velurových vláknech, které mají být přímo antialergenní, ale nikde v nabídce známých obchodů takové koberce nevidím (Breno, Trend, K+K).
já nikoli. Nemáme žádný super vysavac ktery by koberec dokonale vysal. Pl.podlaha se uklizi cimkoli, co lze nazvat vlhkym hadrem, a je to klidne i dezinfikovane (kdyz pridate myci prostredek) a uklizene za dve tri minuty. Mj.dnes jsou takove suprmoderni podlahy, ze koberec je totalni prezitekvhodny tak do kancelare (zatezovy). Mj.mame doma pomerne obycejne a spise levnejsi plovoucky.jE vsak pravdou ze pouziváme jako doplnky kusove koberecky a take kuze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.