Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit se stropem v garáži.
Nyní vypadá strop takto viz foto, akorát mezery mezi fošnami jsou vyplněny polystyrenem a přes celý strop je parozábranová folie.
Ideální by byly laťky ze dřeva, které si krásně nařeži a přizpůsobím a udělám sám bez pomoci kohokoliv ve volných chvílích.
Nebo nějaké jiné desky to mi poraďte.
Sádrokarton nechci.
Děkuji.
doplněno 23.06.13 19:49:Občas řežu flexou, tak i v tomto ohledu něco odpovídajícího.
Dobrý den,já mám strop s dtd desek(měl jsem je zadarmo.Dal jsem je na rošt,spojil na pero drážku,přetáhl tmelem s perlinkou a zafajnoval.Pohledově jako strop klasický.Nebo pokud chcete,použijte osb desky,opět s perodrážkou,práce je to snadná a krásná.Záleží jak to má pohledově vypadat.Honza.
Tak to nakonec dělám se sádrokartonu, který jsem měl koupený
.
Nemám zelený, mám obyč. Zjistil jsem, že řezání a úpravy nejsou tak složité jak jsem předpokládal.
Díky všem.
ale jde o to jestli tam nemáš vlhko. Když budeš mít vlhko a bude tam obyčejný bílý, tak se může zkroutit. Na to je právě zelený, který je vlhkuodolný. Dává se např. do koupelen atd.![]()
no to jsem právě podělal, koupil jsem bílý.
Ten zelený je upravený uvnitř, nebo jen ten zelený obal je něčím napuštěný?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.