Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strop garáže z čeho

Od: acer® odpovědí: 9 změna:

Potřebuji poradit se stropem v garáži.

Nyní vypadá strop takto viz foto, akorát mezery mezi fošnami jsou vyplněny polystyrenem a přes celý strop je parozábranová folie.

Ideální by byly laťky ze dřeva, které si krásně nařeži a přizpůsobím a udělám sám bez pomoci kohokoliv ve volných chvílích.

Nebo nějaké jiné desky to mi poraďte.

Sádrokarton nechci.

Děkuji.

doplněno 23.06.13 19:49:

Občas řežu flexou, tak i v tomto ohledu něco odpovídajícího.

Strop garáže z čeho

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

namelessthe*
hodnocení

1x

co zkusit osb desky?do garaže ideal

honzmalatny*
hodnocení

0x

Dobrý den,já mám strop s dtd desek(měl jsem je zadarmo.Dal jsem je na rošt,spojil na pero drážku,přetáhl tmelem s perlinkou a zafajnoval.Pohledově jako strop klasický.Nebo pokud chcete,použijte osb desky,opět s perodrážkou,práce je to snadná a krásná.Záleží jak to má pohledově vypadat.Honza.

daniell*
hodnocení

0x

Buď vaše možnost nebo se přikláním k těm OSB deskám

hodnocení

Tak to nakonec dělám se sádrokartonu, který jsem měl koupený :(.

Nemám zelený, mám obyč. Zjistil jsem, že řezání a úpravy nejsou tak složité jak jsem předpokládal.

Díky všem.

namelessthe*

ale jde o to jestli tam nemáš vlhko. Když budeš mít vlhko a bude tam obyčejný bílý, tak se může zkroutit. Na to je právě zelený, který je vlhkuodolný. Dává se např. do koupelen atd.*palec*

hodnocení

no to jsem právě podělal, koupil jsem bílý.

Ten zelený je upravený uvnitř, nebo jen ten zelený obal je něčím napuštěný?

namelessthe*

Ten obal je určo něčím napuštěný, nevím jak sádra. Než se to položí je lepší tam dát parotěsnou zábranu, aby nezvlhnul ze zhora, popř. dát jednu řadu vaty.

hodnocení

Dávám mezi ty desky a polystyren parotesnou folii.

namelessthe*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]