Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vlhký cukr

Od: evulinka* odpovědí: 7 změna:

Zvlhnulo mě celé balení cukru,co s tím?*sok**nevi*Děkuji za radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Nechat uschnout. Pak případně použít paličku nebo kladivo. Tedy v případě, že přes něj nepřešla povodeň.

doplněno 23.06.13 16:04:

Evulinko, jsem rád, že jsem tě pobavil.

Sebod - když už si s tím hrát, tak ať to alespoň stojí za to.

e-cake.blogspot.cz/...

evulinka*
hodnocení

Tak jsem se už dlouho nezasmála*smich**smich**smich*díky za radu,přeji hezký den*pivo*

mowla*
hodnocení

2x

Třeba jej rozpusť, převař a použij na výrobu sirupu, marmelády nebo kompotu. ;) Mimochodem - kolik je to "balení" - jinak lze upotřebit 10 g, jinak kilo a jinak pytel...

Nebo, pokud nezvhnul příliš, je nech uschnout, ale pak jej budeš muset ´natlouct´, krystalky se slepí dohromady.

kuchar1
hodnocení

0x

Blbější dotaz tam nemáš?

Cukr moučka, krystal, kostky, kilo, deset kilo..?

- nechat uschnout

- vyhodit a koupit nový

- udělat z něj karamel

- atd.

A zamezit dalšímu navlhnutí!

evulinka*
hodnocení

kuchar1:Zatím nemám až budu mít dám vědět,ahoooj*vtip*

sebod*

cukr někam vysyp, at je v co nejslabší vrstvě. Každou chvíli ho něčím prohrábni a kousky, které začnou vznikat rozemni v ruce. Jak bys to nechala jenom vyschnout bez toho prohrábnutí, tak se Ti nadělají kusy tvrdý jak kámen. Až to bude suchý, tek přesyj přes síto. Větší kousky můžeš rozbít třeba ponorným mixerem.

evulinka*
23.06.13 15:57
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]