Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poraďte mi prosím, jakou desku - obklad dát v nové kuchyni za plynovou varnou desku?
Děkuji.
Dobrý den, možná záleží na tom, co tam je teď. Jinak obecně určitě něco nehořlavého a také, aby se to dalo dobře udržovat. Myslím, že obklad je klasika - obkládačky nebo mozaika. Jinak upřesněte, pokud jste chtěl použít nějaký konkrétní materiál. Zdravím!
doplněno 20.06.13 12:43:Ta MDF deska by se skutečně mohla poškodit a žloutnout. Je to tedy oříšek. Možná i něco smaltovaného a jednobarevného (bílá=?). Nebo tapetu a před ní sklo - to jsem vymyslel teď, tak je to jen kutilský nápad.
doplněno 20.06.13 12:45:A co kus nerezového plechu?
Sklo by mělo být minimálně kalené, možná i lepené, zjišťovali jsme to a za plynový sporák se obyčejný lacobel dát nedá. Bohužel, cena je astronomická. Skončili jsme u dlaždic s prořezem.
děkuji za odpověď.. jedná se o novou kuchyň. Zadní stěna - mezi horními a dolními skříňkami bude ze stejného materiálu, jako pracovní deska a skříňky (desky MDF?). Mám ale obavy, že by plyn mohl desku poškodit. Obkladačky ani mozaiku tam dávat nechci - zadní deska bude mít dekor dřeva a nevím, jaký odstín - dekor by tam k tomu pasoval.
hejkálku, máte pravdu pravdoucí. Ale velká plotýnka vpředu je jen na zlobení. Málo se na ní vaří. Když bude vzadu, stačí jen pohlídat a nepouštět plamen na plné pecky. V klidu si počkat, až se zahřeje vpředu na té prostřední velikostí, na plné pecky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.