Nejste přihlášen/a.
zdravim.k montovanemu domu sme pristavely další dům a potřeboval bych teď jednu montovanou zeď i se štítem rozebrat a vyzdit z heluzu .mám z toho trochu obavy,když je to montak a jednu i když nenosnou zeď sundáme aby to drželo pohromadě.myslel sem dat do zdiva kotvy a. montak k tomu šroubovat aby to drželo.pak mě mezi montakem a pristavbou vznikne mezera,kterou bych vyplnil polistyrenem a pěnou,kvůli sedání pristavby aby to nepraskalo .je postup správný nebo jinak?až přijdu z práce můžu dat foto pro představu.děkuji
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
pevně k sobě spojit porfix a heluz? To bych nedělal, Vyplnit pruhy polyše, slepit pěnou, zachovat dilatační profil od HPI.
bogi*
zdravim.z porfixu jsem stavěl verandu ta je mimo novou část.potřebují odbourat část montovaneho domu jak je vědět na fotce zevnitř a vyzdit ji.nevím ale jak je dům montovaný.máme doma nějaký plány tak uvidíme.jinak nevím
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]