Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chci dětem napustit bazen nafukovací střední a nechce se mě pořád vylévat voda. Poradtě prosím co tam nalit jestli bazenový chlor?.Aby voda chvili vydržela. Děkuji všem
savo určitě ne a už vůbec proti plísni , mám atopický exem takže dost citlivá kůže- a živě si pamatuji svoje dětství kdy jsem se chodila koupat ke kamarádce, oni znali jen savo takže jsem odtamtud chodila s podrážděnou zarudnutou kůží a bolávé oči červené jak králík . myslím že chlor ve správném poměru a hlídat si to ph papírky je určitě lepší varianta.poraťe se s prodejcem, od toho tu jsou a určitě vám poradí i stím hlídáním ph.krásné léto přeji
Používáte nějakou filtraci? Jestli ne, kupte si nejlevnější kartušovou v ceně do 800,- na kvalitě vody to okamžitě poznáte. Jinak klasické chlorové tablety a nechat v plováku pomalu rozpouštět. Ani toho Sava bych se nebál, pokud nemáte odzkoušené, že vašim dětem způsobuje alergické reakce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.