Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou chemii do bazenu pro děti

Od: ruzenka04* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den. Chci dětem napustit bazen nafukovací střední a nechce se mě pořád vylévat voda. Poradtě prosím co tam nalit jestli bazenový chlor?.Aby voda chvili vydržela. Děkuji všem

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

savo určitě ne a už vůbec proti plísni *zed*, mám atopický exem takže dost citlivá kůže- a živě si pamatuji svoje dětství kdy jsem se chodila koupat ke kamarádce, oni znali jen savo takže jsem odtamtud chodila s podrážděnou zarudnutou kůží a bolávé oči červené jak králík . myslím že chlor ve správném poměru a hlídat si to ph papírky je určitě lepší varianta.poraťe se s prodejcem, od toho tu jsou a určitě vám poradí i stím hlídáním ph.krásné léto přeji*palec*

ruzenka04*
hodnocení

.děkuji moc. To by mě ani nenapadlo sava jak to tu někdo radí. Jen mě zajimalo jestli je přimo pro děti a je.Bez chloru ATD. Děkuji za typ hlidání si PH

jabraka*
hodnocení

0x

Savo proti plísním,a před použitím hodinu počkat.Na 1 bazén stačí 100ml.

JABRAKA

asd*

1 bazén je zajímavá jednotka... Savo nic moc, smrdí chlorem a vysušuje... Bazénové chemie je spousta, probral bych to s profíkama i s doktorem co je pro děcka nejlepší (jsem zastánce rybníka s čistou vodou)

jabraka*

Také jsme šli touto cestou a vybagrovali rybník s čistící zonou z rostlin.

JABRAKA

hodnocení

0x

Osobně bazén nemám, ale co jsem čerpal informace, nejvíce se mi líbilo použití slané vody. Má pouze dvě nevýhody - pozor na nerezové věci a opotřebení plavek (jako u moře, ovšem ne tak rychle - koncentrace soli je mnohem menší).

koukolik
hodnocení

0x

Používáte nějakou filtraci? Jestli ne, kupte si nejlevnější kartušovou v ceně do 800,- na kvalitě vody to okamžitě poznáte. Jinak klasické chlorové tablety a nechat v plováku pomalu rozpouštět. Ani toho Sava bych se nebál, pokud nemáte odzkoušené, že vašim dětem způsobuje alergické reakce.

ruzenka04*
hodnocení

Ne filtraci nemám. Všem moc děkuji za odpovědi.

hodnocení

0x

Kromě chlorových tablet lze použít k dezinfekci vody v bazénech "SAVO Original", což je vůbec nejlevnější způsob.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]