Nejste přihlášen/a.
Váhám s koupí vibracni brusky, potrebuji jednorazove rok co rok neco ve vetsi plose brousit a osvedcila se mi Metabi (nevim ted z hlavy typ) ale dobry drzak a pracant
A ted vaham mezi temito:
budu s tim pracovat kolmo k zemi na leseni tak asi i vaha nebo proste drzeni bylo ok.
Jde mi o to ze vykonostne jsou oba stroje stejne ale nechci slapnout moc vedle po Metabu pac ta mela super tah!
Zminovany Bosch zeleny ...me nezaujal v kmitech a vykonu
Bosch jste nezmiňoval...
Black and Decker mne osobně odrazuje už značkou, asi mám na tyto výrobky smůlu...
Makita je velmi slušná značka, ovšem s touto konkrétní "mašinkou" zkušenost nemám...
doplněno 17.06.13 15:37:...srovnávám obecně...
Od B&D má děda strunovou sekačku, snad stačí napsat, že už jsem musel vyměnit hlavu (něco se tam rozbilo, už si nepamatuji, co to bylo, cca. 200 Kč), kabel (10 cm za 10 m, 150 Kč), po dlouhém (několikaletém) pobytu v garáži mimo provoz (nevěděl jsem o ní) rozhýbat zarezlý motor a namazat ložiska (která stejně dělají hluk)...
Co se týče Makity, táta má>15 let starou vrtačku této značky a, ačkoliv si nepamatuji, že by na ní někdo něco opravoval/měnil, pořád vrtá jako nová...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.