Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vibracni bruska

Od: mareck* odpovědí: 5 změna:

Váhám s koupí vibracni brusky, potrebuji jednorazove rok co rok neco ve vetsi plose brousit a osvedcila se mi Metabi (nevim ted z hlavy typ) ale dobry drzak a pracant:)

A ted vaham mezi temito:

brusky.heureka.cz/...

brusky.heureka.cz/...

budu s tim pracovat kolmo k zemi na leseni tak asi i vaha nebo proste drzeni bylo ok.

Jde mi o to ze vykonostne jsou oba stroje stejne ale nechci slapnout moc vedle po Metabu pac ta mela super tah!

Zminovany Bosch zeleny ...me nezaujal v kmitech a vykonu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Bosch jste nezmiňoval...

Black and Decker mne osobně odrazuje už značkou, asi mám na tyto výrobky smůlu...

Makita je velmi slušná značka, ovšem s touto konkrétní "mašinkou" zkušenost nemám...

doplněno 17.06.13 15:37:

...srovnávám obecně...

Nesrovnáváte náhodou profi s hobby nářadím?

mareck*
hodnocení

pardon zapomnel jsem zminit ze "zminovana" znacka zde na foru, kdy uz se podobne tema resilo.

tyto 2 kousky mi padly do oka jako pomer cena vykon, akorat holt nemam jak si je otestovat tyto stroje pri praci

praivo*
hodnocení

0x

Od B&D má děda strunovou sekačku, snad stačí napsat, že už jsem musel vyměnit hlavu (něco se tam rozbilo, už si nepamatuji, co to bylo, cca. 200 Kč), kabel (10 cm za 10 m, 150 Kč), po dlouhém (několikaletém) pobytu v garáži mimo provoz (nevěděl jsem o ní) rozhýbat zarezlý motor a namazat ložiska (která stejně dělají hluk)...

Co se týče Makity, táta má>15 let starou vrtačku této značky a, ačkoliv si nepamatuji, že by na ní někdo něco opravoval/měnil, pořád vrtá jako nová...

jabraka*
hodnocení

0x

V současné době jsou v TV reklamách inzerovány brusky s vibračními nástavci,pro domácí použití si myslím velice výhodné.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]