Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz.. Scháním vchodové(exteriérové) dveře do domu.. a moc nechci kupovat ty polský kousky v Obi.. Výroba u truhláře by mě stála ranec.. Nějaké rady, typy atd.? Díky..
Dobrý den, také jsem toto zvažoval, tedy nákup nových dveří, ale protože ty původní jsou ještě pořádná a kvalitní práce, tak budu dělat jen rekonstrukci a nátěr. Pokud máte kvalitní dveře a třeba jen nevzhledné a zároveň nechcete moc investovat, tak bych asi také doporučil rekonstrukci.
Zdravím!
doplněno 16.06.13 10:09:Rozumím - já mám ještě předválečnou kvalitu, tak budu jen renovovat.
Dobrý den.. tohle jsou dveřě, řekl bych z nějaké pracovní buňky.. Obvodový profil ze dřeva a vnitřek vyrobený z takových "plaství" z lisovaných pilin.. Netěsní, tepelné ztráty a celkový image těch dveří před zloději nebude asi budit nějaký respekt.. Musim pořídit jen nové, resp. bytelnější.. Díky
Zdarvím, také uznávám, že ty polské nebudí přílišnou důvěru, (nejen relativně nízkou cenou). Ale už jsme je u několika (asi pěti) zákazníků na jejich požadavek instalovali a kupodivu, za několik let zatím žádný problém, žádná reklamace...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.