Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krbove vlozky Kratki z Polska

Od: jk* odpovědí: 1 změna:

dobry den,

mate nekdo zkusenosti s krbovymi vlozkami Kratki z Polaska? Mame zajem koupit vlozku Zuzana 19 kw pruhledovou.

Mimochodem, topeni budeme pouzivat jako hlavni zdroj tepla (spolu s el.kotlem). V dome mame 11 radiatoru.

diky moc,

jk

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

kratast*
hodnocení

0x

mam jí doma. je to kvalitní krb za pekne penize. Vubec nekoukejte, že to delaji polaci, ne vse z polska musi byt hned šunt. mame zuzanu 15kw teplovodní. s bočním prosklením. jedinou výtku mám k madlu na otevírání, ale to je jen drobnost, je z nejake slitiny a musí se vyndavat kdyz hodne topím (70 stupnu do vody) při normálním topení (50stupnu do vody) se neohřeje aby palila. Ono to je na to udelane ze se ma vyndavat :) má celkem velké topeniste takze se do ní nemusí porád prikládat. Na noc tam soupnu celý špalek a ráno ještě žhaví.

dokonce i topenaři se líbila provedením a odpovídajícím výkonem, nektere vlozky od jinych firem maji sice 15kw na papire ale pry to barak nevytopi.

pokud mozno nekupujte si boční prosklení hodne se černí je to pravdepodobně že na nej nemuze žár aby se opalovalo.

doplněno 14.06.13 14:14:

jinak jsem zapomnel napsat, ze jsem si jí koupil na doporučení kolegy z práce ten ji má take jako já jako hlavní zdroj vytápění on má radiátory já podlahovku není s tím problém. on ji má už asi 6 let a je to jeho druhá první nebyla kratki a nevytopila mu dum ackoli mela 20kw druhá je kratki zuzana 19. my ji máme první zimu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]