Nejste přihlášen/a.
Vybral jsem si tuto filtraci kvůli poměru výkon/cena, ale pořád se definitivně nemohu rozhodnout.
Opravdu to je dobrá volba? (Těsnění dílů, protékání vody, špatná filtrace-špinavá voda, spolehlivost)
Potřebuju spolehlivou filtraci na běžné používání + vysávání dna bazénu.
Dobrý den,
já bych ráda využila Váš dotaz, s dovolením))at´nezakládám nové téma.
Uvažuji o tom dát do bazénu slanou vodu, někde jsem slyšela, že voda pak vydrží delší dobu čistá. No a k tomu nějakou tu pískovou filtraci a tak. Nevím kam se cěnové vyšplhá slaná voda, páč to asi bude muset možná být nějaká mořská sůl? (Následné sprchování je i tak samozřejmost.)
Máte tady s tím někdo zkušenost?
doplněno 14.06.13 14:05:Půl na půl, sůl a chemie. Nevím co je na tom pravdy, že to bude lepší v tom, že se voda tak rychle neznečistí-uvidím))
Dík moc za reakce, teda prozatím mně odrazuje pouze to počasí, jestli to letos bude mít vůbec cenu investovat do bazénu.
chcete sůl místo chemie nebo navíc?
Pokud místo chemie, tak soli se dává cca 10kg/6m3 (už si nepamatuju přesně), ale potřebuje CHLORINÁTOR, který ze soli vyrobí chlór.
Pokud jen navíc, tak je to na vás kolik soli chcete použít, ale pozor aby to snesla filtrace - sůl není pro kovy to nejlepší.
Také následné využití vody na zahradě je tabu, se solí ji musíte vypustit rovnou do kanalizace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.