Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plastová okna vs hluk

Od: janahl odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, nechala jsem si v bytě vyměnit plastová okna. Byla jsem připravená na často diskutované rosení, ale naprosto nepřipravená na hluk. Bohužel mám jenom ty standartní 4-16-4, ale mám takový pocit, ze k tomu klasickému hluku od projídějících aut se přidal nějaký zvuk, kter neumím moc dobře popsat. Připadá mi to tak trochu, jakoby někdo brousil nuž o kámen, nebo něco podobného. Nevím jestli v těch plastech muze něco rezonovat? Známí mají od stejné firmy trojsklo a hluk mají takový, ze si nmuseli namontovat předokenní žaluzie, ale ani to moc nepomohlo...nevím přesně co bych měla u firmy reklamovat.Máte, prosím, někdo pododbnou zkušenost. Podotýkám, ze firma nebyla nejlevnější a vybrala jsem si ji proto, ze je na trhu už od roku 1993

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

a my zde máme posoudit co? zdali je venku hluk?

janahl
hodnocení

...to že je venku hluk, tak to je docela jasné. Mě zajímá ten pazvuk, jestli muže být třeba způsoben špatnými profily, nebo montáži apod. Chtěla bych ale spíše odpovědi někoho, kdo má nebo měl podobnou zkušenost. Ne doměnky...díky

janahl
hodnocení

..omlouvám se,nedošlo mi to, že z mého dotazu není jasné, ze ten pazvuk se projeví vzdy, kdyz projíždí auto. V pokoji, kde nemám plastová okna, slyšet není

Jani, jedná se o vibrace? Zkuste se dotknout lehce okna, jestli se nechvěje při projetí auta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]