Nejste přihlášen/a.
Rád bych se zeptal, zda-li má někdo praktické zkušenosti s výhodami/nevýhodami jednotlivých možností při zastřešování sporotovních hřišť, např. tenisový kurt. Jde mi hlavně o pořizovací a provozní náklady a v další řadě pak o snadnou údržovatelnost a případnou manipulaci. Přemýšlíme o nafukovací hale, ale jako alternativa se nám čím dál tím více začíná líbit ocelová konstrukce.
Existují ještě nějaké další možnosti, případně vyplatí se mít stavbu dočasnou (přes zimu) a její pronájem nebo udělat stavbu napořád. Díky za jakékoliv tipy, případně další info.
Montované ocalové haly se dají udělat ve formě dočasné i trvalé a pak už záleží jenom na tom, kolik jste ochotní zainvestovat. Můžu vám dát tip a kontakt jestli máte zájem o něco takového, jako je na obrázku. Jen upozorňuji předem, že produkty této firmy nejsou zrovna laciné.
v poště máte kontakt rovnou na jméno.
jo tak, vzkaz neodešel, protože vy nejste registrovaný. Šoupněte mi vaši kontaktní adresu do vnitřní pošty, jestli vám funguje.
Dobrý den,
děkuji za odpověď. Prohlížel jsem si fotku, je to stejný typ konstrukce jako třeba v případě této montované haly - haly-hwt.cz/... Ta na obrázku se mi zdá masivnější. Tedy hlavně jestli by se to lišilo třeba cenově (řádově)?
Dále bych měl dotaz ohledně toho, zda-li nevíte jaké jsou výhody/nevýhody oproti nafukovací hale viz mibosport.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.