Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rucni vysavac - jakou znacku?

Od: luck* odpovědí: 9 změna:

Dobry den ,potrebuji poradit.Uvazuji koupit rucni vysavac --znacek hafo-poradite ktery? Zatim nemam zadne zkusenosti?Moc diky a preji hezky den.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já jen nedoporučuju AKU, po roce jsem měl po baterii a to jsem kupoval značkový.

hodnocení

1x

Takový malý nebo na tyči? :)

doplněno 11.06.13 11:36:

Měla jsem na tyči na elektřinu místo smetáku a spokojenost byla po mnoho let veliká. Na dobíjení je zadarmo drahý. ;)

luck*
hodnocení

neco jako toto-- alza.cz/...

samozrejme novejsi typ.

Po cem se tedy porozhlidnouti,moc diky.

uska*
hodnocení

1x

Nedoporučují aku vysavač. V záruce mi dávali novou baterku a druhá vydržela 13 měsíců. Cena baterie převyšovala polovinu ceny vysavače. Z aku jsem již vyléčená.

jiiitka
hodnocení

0x

Protože jsem čunče a hlavně při vaření si okolo sebe nadělám,používám ho několikrát za den i na drobky okolo stolu,v koupelně na vlasy atd.Mám od Ety ,mám ho v zásuvce nabíjet.J.

luck*
hodnocení

ahoj,napis typ vysavace--moc diky...

andrea1*
hodnocení

0x

Měla jsem takový, zn. ETA. Praxe ukázala, že nejlepší a nejrychlejší je klasika - koště a lopatka.

hodnocení

0x

spacil.cz/... Tento? Je do sítě, může být na sáčky nebo bez, tedy kontejner, který se dá vysypat. Mi velice podobný visel na hřebíku místo smetáku.

petanzl
hodnocení

0x

philips.cz/...

doporučuji, dobře se používá, je silný a dobře se čistí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]