Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stoji 1kwh od ČEZ?

Od: mija* odpovědí: 4 změna:

Na jejich internet.stránkach to nejde zjistit,nebo to zřejmě neumim*nevi*.Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ronyx*
hodnocení

4x

Spočítat to samozřejmě jde, ale pokud se vám nechce všechno propočítávat (zkoušel jsem si to, jde to, ale je to trochu pracné), můžete využít jž hotových propočtů zde tzb-info.cz/... - stačí jen vědět svoji sazbu (tarif) a vědět, jaký máte jistič.

humbucker*
hodnocení

1x

Ahoj. Jestli chceš vědět přesně, kolik tě stojí 1 kw, tak použij poslední vyúčtování co ti poslali. Neřeš žádnou silovou el., velikost jističe, podpory solárů a jiný podobný věci. Z celého vyúčtování použij celkovou spotřebu v kwh a celkovou cenu v Kč.

Např. 7500Kč : 1250kWh je 6Kč. Kilowatu máš za 6 Kč. Rozpoložkovaný vyúčtování je jen proto, aby bylo nepřehledný pro občany. To samý se dá praktikovat i u plynu. Všechny ty firmy, si jsou navzájem matkami a dcerami a já říkám, když chceš opravdu ušetřit, musíš hospodařit se spotřebou. Nebo na to je jiný názor? Ahoj.

mija*
hodnocení

*palec*Děkují moc za dobré rady,už jsem to přepočítala...denni proud 5.50kč za kw a noční proud 2.30kč.A jiný názor na spotřebu nemám, je třeba šetřit a průběžně kontrolovat spotřebu at pak při vyučtováni na nás nečeka nějaké překvápko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]