Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vůně do myčky

Od: akrass® odpovědí: 7 změna:

Hospodyně, jaké máte zkušenosti s vůni do myček? Už jsem odzkoušela kde co a vše vydrží jen pár mytí. Stojí to nehorázné peníze... děkuji za tip.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Žádná - používám jen normální prášek nebo tablety. Chci mít nádobí čisté a ne napuštěné nějakým voňavým sajrajtem.

doplněno 10.06.13 09:36:

Nevím čím to je, ale moje myčka nesmrdí. Žeby to bylo kvalitní stravou? *frajer*

hodnocení

to ano, ale ta myčka pak smrdí a to je nepříjemné ...

hodnocení

0x
Na pravidelné větší čištění je všechno drahé. Tam si člověk pomůže jen když chytí třeba v Makru 1+1 zdarma ale co máme vyzkoušené, je dávat do myčky citron který už se do mačkal. Šťáva v něm už není ale myčku ještě 2-3 myti pěkně navoní. Jak by se řeklo reklamštinou - A MÁME TO ZADARMO :-D
liduli

Souhlasím s tím co napsal(a) TOTAK, dělám to TEŽTAK :)

hodnocení

0x
kdysi jsme vůni měli, ale když jsem si přečetl co je v tom za sračky, letěla do koše.
teď mámv myčce jen tabletu a sůl, nádobí nesmrdí a myčka taky ne. řekl bych právě ža teď tak lehce příjemně voní. a tablety mám W5 z Lidlu.
ona se myčka taky musí občas vyčistit, dole by měl. být přístupný filtr (nase BOSCHka má)

hodnocení

0x

O existenci nějakých vůní do myčky se dozvídám až teď. Nikdy bych to nepoužila. Navoněné prádlo - ano. Ale navoněné talíře...?

Po každém mytí čistím filtr. Při častém mytí (denně), žádný zápach necítím. Pokud se výjimečně stane, že myčku zapínám za 3 dny, už něco cítit je, ale v tom případě doplním nádobí, zavřu a je po smrádku.

zirafka
hodnocení

0x

íJá kupuju citronovou vůni u Rossmanna. Jsou to průhledné sáčky naplněné voňavým gelem. Vydrží na cca 3O mytí, kupuju vždy, když mají akci a stojí 15,-Kč. Používám již 3 roky, voní pouze myčka, nikoliv nádobí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]