Nejste přihlášen/a.
Tak jim tam něco spadlo (hadr,rukavice...) voda proteče ale vzduch potřebuje větší průchod. Bude to chtít zjistit co tam vázne.Mam na takové problémy 3m sondu s kamerou . Hlavně tam nestrkejte nějaké dráty apod. část potrubí u ventilátoru bývá i z hliníkové ohebné trubky a ta by se mohla protrhnout .
doplněno 09.06.13 10:00:Díky. Mám jednodužší situaci, hladká trubka vede až do dvojitého podhledu. Z obrázku mi vyplývá, že by drát neměl být problém...
Ahoj. Nemůžu si pomoct, ale zdá se mi, že asi nazýváš odvětráváním něco, co má spíš zabraňovat odsávání vody ze sifonu v míse při spláchnutí. Tenhle detail by určitě byl lepší, kdyby byl v proveden, vyvedením toho výdechu až nad střechu .Někdy to nejde a tak se kus nad záchod ve zdi připojuje takový plastový uzavírací ventil který tam pustí trochu vzduchu a tento zabrání stržení tý hladinky v porculánu. Tak co ti tam vlastně zabudovali instalatéři? Snad ne zedníci? Odvětráním bych nazval obyčejný větrák ve zdi s vyústěním ven, nebo do roury na střechu a na nějaký spínač. Ahoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.