Nejste přihlášen/a.
Prosim poradte jakou koupit perinu. Prave peri (alergicka nejsem) nebo dute vlakno? Cely zivot spim pod perinou z peri a tak mam trochu obavy aby mi pod dutym vlaknem nebylo zima. mate nekdo zkusenost s obema? Je nejaky rozdil v tom, jak teplo pod perinou je? Diky
Dobrý den, na zimu mám také duchnu z pravého peří. Hřeje dobře, ale má své nevýhody - váha, práší, pohlcuje dost vlhkost a často se sesune peří k jedné straně. Potom mám duchnu "z ovečky" a ta hřeje asi lépe, je lehčí a drží tvar - celkově je příjemnější. To duté vlákno neznám, ale já jsem pro tu ovečku.
Zdravím!
Záleží, kde bydlíte, zda v paneláku nebo v rodinném domku. V paneláku Vám stačí lehká deka z dutého vlákna. My bydlíme v domku, tak mám na zimu péřové prošívané deky a v ložnici netopíme. No a na léto mám ty lehké deky z dutého vlákna z Ikea. - pt
Já jsem to vyřešila následovně, z duchen z pravého peří, které mi maminka nadrala se sousedkami do výbavy jsem si nechala po vyčištění peří ušít lehoučké prošívané deky a sýpek jsem si vybrala ten s nejmenší gramáží (já mám bílý s jemně růžovými peříčky). Měla jsem už kdysi také prošívané deky péřové, ale ty byly těžké, tedˇ mám lehoučké a není nad peří
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.