Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Popraskaná vydrolená dlažba na terase

Od: zacatecnice* odpovědí: 3 změna:

Při pokládce dlažby na terase /střecha garáže/ jsem udělala dvě chyby. Nepozvala kvalitní firmu a koupila nemrznoucí dlažbu v II. jakosti. Dlaždice jsou odfouklé, zatéká pod ně a dlažba se na povchu vylamuje po kouskách. Vloni jsem díry i spáry v dlažbě zamazala lepidlem na dlaždice a terasu natřela balakrylem. Letošní mrazy se na ní opět vyřádily. Poraďte, posím, mám těch 20 m čtvereč. vymlátit a dát dlažbu novou, nebo existuje nějaká pomoc? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Odstranit vše co jde (třeba až na izolaci) a polozit vše nově a dokonale přespárovat. Terasy nad místnostmi jsou vždy problém, zdola teplo, shora mráz je na nic. Mám takovou terasu a jeden balkon... Kdyby to šlo, z baráku bych to uřízl.

doplněno 28.01.09 12:38:

Zdůrazním: položit nově vše! Tedy nejen dlažbu!

kejki3
hodnocení

0x

Najít si kompletní řešení renomovaného výrobce. Nemůžu ten sešit najít, ale docela jsem čučel, co všechno má v terasové podlaze být. To nestačí přilepit na izolaci.

jabraka*
hodnocení

0x

Napadla mě taková hříšná myšlenka,co zakhle,milá začátečnice,střešní zahrádka?Vloni jsme takto přikryli střechu kotelny.

JABRAKA

Popraskaná vydrolená dlažba na terase

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]