Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit zápachu v lednici

Od: lennushqa* odpovědí: 7 změna:

Prosím poraďte jak se zbavit zápachu v lednici. Vše jsem vyndala, vyčistila, ale stále to není ono. Druhý den to cítím zase.

Moc děkuji

doplněno 27.01.09 20:50:

Co pohlcuje zápach?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jambus*
hodnocení

4x

Dobrý den.

Doporučil bych všechno z lednice ven ( včetně poliček) a pečlivě bych prostor vytřel octovou vodou.Ta údajně pohltí pachy a ničí bakterie.

Také se prodávají přímo do lednice pohlcovače pachu-ale to je spíše prevence.Ale určitě bych do budoucna více kontroloval záruční dobu potravin a nic neskladoval extrémně dlouho!

doplněno 27.01.09 21:16:

a ještě není od věci raz za čas vyčistit nádobku nad kompresorem do které stéká voda po rozmrazení.Ta voda se sice sama teplem kompresoru odpařuje,ale vždy se tam nějaký ten ,,šit,, najde

hodnocení

2x

najít příčinu, jinak je to zaplácnutí zápachu nějakou vůni. Nebo obráceně?

paja*
hodnocení

2x

Lednici vymýt teplou vodou s octem. Po vyschnutí vysypat do misky dva kypřící prášky do pečiva a postavit do lednice.

slonbonjohn*
hodnocení

2x

Jeden zdroj zápachu je nepatrné množství vyteklého mléka zateklého a uschlého na spodku dveří. Taky mi dalo fušku to objevit.

mcester*
hodnocení

2x

Jednoduše do lednioce dej misku s volně nasypaným práškem do pečiva je to spolehlivý a dlouhodobý pohlcovač pachu...

Je potřeba najít a odstranit příčinu, jak už udělala tazatelka, a ne něčím zakrýt důvod.

lennushqa*
hodnocení

Všem moc děkuji a opravdu hlavní příčinou byla nádobka vzadu v ledvičce. Měla jsem málem infarkt při vymývání. Ještě jednou díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]