Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povlečení barví - co s tim

Od: titi123* odpovědí: 7 změna:

Prosim poradte mi jak se zbavit pouštění barvy z povlečení, děti jsou každé ráno červení. děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

moni*
hodnocení

0x

vyperte ho ve studené vodě s octem.

titi123*
hodnocení

moc děkuji zkusim to

hodnocení

0x

Kalamita! Tohle dát dětem je hrůza. Zbavíte se jen použitím kvalitnějších věcí!

titi123*
hodnocení

těžko poznáte že je kvalitní když je z normálního obchodu není z tržnice!

kejki3

Vyreklamovat. Nemáte šanci to v domácích podmínkách dofixovat. Jedině v případě špatně vypraného přebytku barvy by pomohlo důkladné praní a máchání. Červená obecně má nejhorší stálosti.

martinka411
hodnocení

0x

Souhlasím s tou octovou metodou, popř. jestli nezabere je asi lepší zboží vzít a vyměnit v obchodě za jiné. Povedlo se mi koupit peřiny které dělaly naprosto to samé, pro změnu jsem byla tmavě modrá - "velice příjemné". Ale nic se s tím dělat nedalo, takže jsem je radši vrátila. Tyto neduhy mají především barvené balvněné a krepové povlaky, takže doporučuju tzv. flanelové povlečení... Je sice pravda trošku dražší, ale zato velice kvalitní a musím říct že i neskutečně příjemné a to se pak člověku z vyhřátého klobouku nechce ven. ;)

moncicak*
hodnocení

0x

Zkusila bych to reklamovat a když to nevezmou tak vyhodit, buhví, co je to za sr... Rozhodně bych se toho bála.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]