Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych konzultovat uchycení plechového lemu na zeď. Vyzděno z Porfixu + 10 cm EPS, postupoval jsem podle lokalního klempíře nerez vrut 6x150 + hmoždinka po prvním plechu kdy jsem se asi hodinu snažil trefit přes EPS zasunuté hmoždinky (lem je 4 metrový) jsem ten plech málem vzteky rozšlapal, ještě že mě ze střechy vyhnal déšť. Takže prosím můžu to přichytit třeba na pěnu nebo co třeba turbošroub s podložkou abych neporoběhl tím polechem zkrz, nebo možná existuje jiná vychytávka, předem díky za radu.
zatloukacky nejsou nejvhodnejsi reseni ,v mistech kde muze dochazet k dilataci pohybu plechu pokud to jde pouzit nizkoexpanzni pur penu ,taky jde pouzit polyuretanovy tmel PU40,v nejhorsim pripade pouzit ty zatloukaci hmozdinky jestli tam budou drzet
doplněno 03.06.13 14:47:oplechovani je dobre napruzit na zed, nebo mirne zariznout a zapustit do polystyrenu,nad plech se taky dava kryci lista
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.