Nejste přihlášen/a.
Bydlím v novostavbě. Asi mnozí tušíte, jak jsou developerské projekty kvalitní. Rád bych si odhlučnil byt vůči sousedům co bydlí nade mnou (mají děti). Už jsem snížil strop (podhled + vata), ale hluk se samozřejmě šíří spíše příčnými stěnami.
Byl jsem v hospodě a tam mě jeden zcela cizí člověk poradil, že existují cituji "protihlukové tapety", které velmi pomohou odhlučnit byt od hluku z venčí (kontakt na něho nemám). Hledal jsem to a našel odkaz na "vliesové tapety", které se podle popisu tváří, že za poměr cena/výkon to je dosažitelná věc...
Nemáte někdo zkušenosti, popř. co za "protihlukové tapetyů ten dotyčný neznamý měl na mysli? Jestli to má nějaký efekt? (nechci si zmenšovat byt dalšími SDK stěnami atp)
Díky za info
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.