Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Průtokový ohřívač Junkers ED 24-1E

Od: davidos* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,včera jsem přes inzerát koupil Elektrický průtokový ohřívač Junkers ED 24-1 E má 24 kw... stál mě 800Kč...ptal jsem se majitele kolik ho stál a on,že neví,že mu ho kupoval bratr v německu...ale ,že pak sehnal malý bojler,takže ho nezapojoval...kouil ho prý před 3 měsíci...a že koukal na net a že stojí od 1500kč...což podle mě je blbost ..24 kw stojí od 5500 víš...ale nikde jsem na netu nenašel přímo tento tip...jen na krabici je datum s rokem 1998 :( ...koupili jsem dům a majitel tu má starší siemens 21kw...když jsme dům přebírali ..akuzoval nám,že na spirále tekl a že ho nechával svařit...nefunguje tam tlačítko eco má to napojený napřímo ...když jsem uviděl inzerát s cenou 800 kč za nepoužitý a koukl kolik se pohybují koupil jsem ho...myslíte,že bude průtokáč v pohodě?...

Průtokový ohřívač Junkers ED 24-1E

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

davidos*
hodnocení

Stávající průtokáč vnitřek...

Průtokový ohřívač Junkers ED 24-1E #2

davidos*
02.06.13 07:17
hodnocení

"nový"

Průtokový ohřívač Junkers ED 24-1E #3
davidos*
hodnocení

"nový" vnitřek...Děkuji za odpovědi...

Průtokový ohřívač Junkers ED 24-1E #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]