Nejste přihlášen/a.
dobrý den, pro někoho lehká či promitivní otázka ale jaké y/i by mělo být na konci příjmení? má tu být např. Dvořákovy nebo Dvořákovi? tipuji měkké ale najdenou si nejsem jistá, děkuji za pomoc
Pokud jde o pár nebo rodinu, tak Dvořákovi. Dvořákovy by znamenalo, že tam žijí ženy, třeba dvě sestry Eva a Jana Dvořákovy.
Ahoj. Všechny příspěvky jsou samozřejmě správně. Mám známá děvčata v jejich domě a doporučil jsem jim z důvodu bezpečnosti také tvar Dvořákovi a nebo taky Dvořák. Už to, dokáže odradit jistou skupinu darebáků. Každé procento darebáků, které se nějak podaří odradit od návštěvy v domě, se počítá. Klidné bydlení.Ahoj.
Hope, kdysi jsem viděl, na vlastní oči, na Žižkově jmenovku na dveřích: Paní vrchní strážníková na koni.
Láďo, i jmenovky dokážou být kuriózní. Příjmení Zvonková na zvonku v ulici Zvonková je také docela sranda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.