Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kominova sestava levně

Od: sumec* odpovědí: 3 změna:

Dobry den,porad te prosim jakou kominovou sestavu ke krbu.Potrebuju 7m 160mm Samozrejme LEVNY A KVALITNI :).Cetl jsem nake recenze a i znackove kominy (keram.vlozky) bohuzel praskaji.Tak jestli mate nekdo nakou skusenost a muzete doporucit. Predem diky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bonie*
hodnocení

0x

mně kominík doporučil tuhle firmu:

vacovsky.cz/...

protože jsem pak znala akorát schiedel, zkusila jsem to.

Komíny tu byly třetí den od objednání, naprosto se vším, co jsem k výstavbě potřebovala a za poloviční cenu.

K tomu obrázkový návod :D

Mám ho třetí zimu, všechno ok i se dobře čistí.

jendad

Taky mám nerez BLK.Četl jsem děsné diskuse o praskání keramických vložek . Takže jsem se trochu poohlídl a šel jsem do toho nerezu. Ve světě už je používají i 50 let a jak jsem četl na diskusích stale jsou jak nový *palec*. A stejně když vám ta keramika praskne tak to vyvložkují nerezem . A otázka zadehtování a vyhoření je spíše příčina ve špatném spalování (kouř z komína) a nečištění komína

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Mrkněte na stránky EKOMEX-Radiana Železný Brod. Nemusí se stavět nic zděného. Já jsem s nimi spokojen. Ahoj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]