Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ve sklepě se chystáme zařídit menší dilnu, v zamýšlené místnosti je ale bohužel příliš drsná betonová podlaha (byl by problém s úklidem a prašností). Lze použít některou nivelační hmotu jako finální povrch? Druhá varianta je použití lina, ale nevím, jak je to s jeho prodyšností- dýchání podlahy. Děkuji. Petr.
Pokud by ti nevadilo to lino,použij lino s filcovou spodní vrstvou.Normální lino se po čase na hrubém, betonu prošlape.
JABRAKA
Lino by mi nevadilo, jen se bojim, aby se pod linem nedrzela vlhkost. Hledal jsem primo nivelacni hmoty, ktere mohou byt pouzity i jako konecna vrstva a nasel jsem tuto: floorwood.cz/... . Nemate s touto (nebo podobnou) hmotou zkusenosti? Dekuji.
Lino podle Jabraky je fajn, ale napřed bych jako podklad použil
Samonivelizační stěrka na bázi speciálních pojiv, přísad a písku
k vyrovnání všech druhů cementových potěrů i litých potěrů na bázi síranu vápenatého před pokládáním dlažby nebo jiných nášlapných podlahových vrstev v interiéru. Vhodná též pro podlahové vytápění.
tloušťka: 1_20 mm spotřeba: 1,5 kg/m2 na 1 mm tloušťky balení: pytel 25 kg
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.