Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za jak dlouho samonivelačku po betonáži?

Od: remix® odpovědí: 3 změna:

Ahoj přátelé, mám jednoduchý a prostý dotaz, prosím, za jak dlouho můžu vylít vybetonovanou podlahu samonivelačkou? Předtím samozřejmě napenetruji. Pokoj se betonoval před 14 dny a beton byl sušší, ne z mixu. Počkat ještě alespoň týden dva? *vezen*Nebo už můžu nivelaci provést. Moje novomanželka by ráda, abych už konečně dodělal ložnici *hi*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fribble*
hodnocení

0x

Nebál bych se do toho pustit - myslím. že 14 dnů bohatě stačí.

vokr
hodnocení

0x

beton zraje 28 dní do plné pevnosti bez ohledu na to kolik bylo záměsové vody v potěru,nedoporučuji pokládat další vrstvy před jeho úplným vyzráním.Vystavujete se riziku vzniku trhlin,nebo odpaření této vrstvy

hodnocení

Ještě bych chtěl doplnit dotaz, v pokoji mám všude dokola příčky ze sádrokartonu, nepoškodí se to při vylití samonivelačky? Mám strach, aby se SDK "nenacucal" vodou a nepokroutil. Nebo mám to raději kolem dokola oblepit mirelonovou páskou s fólií, nebo čím? Děkuji za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]