Nejste přihlášen/a.
Zdravím a prosím o radu jak uspořádat vnitřek šatní skříně, kterou si nechám udělat na míru. Šířka bude 2m, tedy 2x posuvné dveřní křídlo po 1m a jde mi o to jakou udělat šířku polic a kolik dát šatních tyčí a jak dlouhé. truhlář tvrdí že šířka polic 1m je moc, že se budou prohýbat. Nabízí se tedy prostor ještě přepůlit, tedy šířka polic 50ck, ale to mi přijde jako nešťastný rozměr. Ještě mě napadlo rozdělit to např 70cm police a 30cm tyč (po celé výšce) ale 30cm na tyč je poměrně málo a dvě pod sebe se ideálně nevejdou. jak byste uspořádali skříň šíře 2m ( dvě poloviny po 1m)?
Já bych to udělal na třetiny. I troje posuvný dveře. Bud na tři kolejnice, pokud je místo a pokud je místa málo, tak troje dveře na dvě kolejnice.
ještě doplním že budou 3 tyto skříně vedle sebe, tedy celková délka bude 6m. a 3x 3 dveře bude vypadat asi "divně", navíc by to bylo finančně náročnější
Podobnou šatní skříň jsem před roky s truhlářem taky dělala.
1. metrová šublata jsou super - krásně se mi tam vejde oblečení - když tvrdí, že by se prohybaly, tak ať dá pevný materiál na dno.
2 udělala jsem chybu a nechala ty dveře udělat přes celou výšku skříně (3 metry) a nyní vidím, že to byla chyba, že se mi s těmi díly dveří těžko hýbá.
3. rozčlenění: Od stropu 2 velké police (na krabice, peřiny atd.), pak střední část s tyčí pro ramínka a dolní třetinu šublata.
U prvního šublete jsem nechala truhláře udělat pevné přepážky - příčky, kam dávám ponožky, kalhotky, šátky - drobné věci. Je to velice praktické. Doporučuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.