Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rád bych se zeptal zda má někdo zkušenost s betonovým potěrem SALITH ZE. Píšou že lze použít už od jednoho cm. Mám betonovou terasu cca 40m2 a chystám se tímto betonem srovnat povrch pod dlažbu, tak že bych nanesl vrstvu na celou plochu v tloušťce 1 - 2 cm. Na to příjde tekutá hydroizolace a dlažba. Přemýšlím zda ten beton nebude praskat nebo se odlupovat i s dlažbou. Děkuji
To lepidlo nebude zase takový náklad,pokud pod terasou nejsou nějaké místnosti,vynechej i hydroizolaci.Vždy je lepší jeden druh materiálu,než z toho dělat sendvich.
¨JABRAKA
Já jsem si nechal udělat betonový potěr v rodinném domě a jsem naprosto spokojený vše bylo za 1den hotovo.Rovinost do 2mm což odpovídá normám nemusel jsem ani stěrkovat nic vyrovnávat rovnou jsem nechal pokládat nášlapné vrstvy-dlažba,koberec,plovoucí
a jiné. Za 1m2 jsem zaplatil 150kč bez materialu a to je super cena
Přečti si technický list k danému výrobku-tam máš podmínky použití!
Pokud je od 1 cm,tak můžeš použít,ale je důležité aby to bylo pro vnější prostředí!Jakou hydroizolaci?
Zdravím, díky za reakci. Je tam napsaný pro vnější i vnitřní, mrazuvzdorný a od jednoho cm, jen nevím jestli tomu věřit na takové ploše. Izolace bude z tekuté lepenky Den Braven: denbraven.cz/....
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.