Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Betonový potěr

Od: peter2 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, rád bych se zeptal zda má někdo zkušenost s betonovým potěrem SALITH ZE. Píšou že lze použít už od jednoho cm. Mám betonovou terasu cca 40m2 a chystám se tímto betonem srovnat povrch pod dlažbu, tak že bych nanesl vrstvu na celou plochu v tloušťce 1 - 2 cm. Na to příjde tekutá hydroizolace a dlažba. Přemýšlím zda ten beton nebude praskat nebo se odlupovat i s dlažbou. Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Pod dlažbu bych použil jen srovnání flexibilním stavebním lepidlem.po zaschnutí hned nalepil dlažbu.

JABRAKA

peter2
hodnocení

Zdravím, taky jsem o tom přemýšlel , ale nevím jak bych to provedl. Nerovnosti jsou 1-2 cm hluboké a místy i m2 velké, spotřeba lepidla by byla velká.

jabraka*
hodnocení

2x

To lepidlo nebude zase takový náklad,pokud pod terasou nejsou nějaké místnosti,vynechej i hydroizolaci.Vždy je lepší jeden druh materiálu,než z toho dělat sendvich.

¨JABRAKA

peter2
hodnocení

Pod terasou je kotelna a prádelka, takže ta izolace tam být musí. Nejspíš to skusím srovnat tím lepidlem, teď je otázka kam dat tu izolaci. Jestli před tím srovnáním, nebo potom. Mám koupenou tekutou lepenku den braven i izolační pásy do rožků, dále přemýšlím že bych do ni vložil perlinku.

beton*
hodnocení

2x

Já jsem si nechal udělat betonový potěr v rodinném domě a jsem naprosto spokojený vše bylo za 1den hotovo.Rovinost do 2mm což odpovídá normám nemusel jsem ani stěrkovat nic vyrovnávat rovnou jsem nechal pokládat nášlapné vrstvy-dlažba,koberec,plovoucí

a jiné. Za 1m2 jsem zaplatil 150kč bez materialu a to je super cena

hodnocení

0x

Přečti si technický list k danému výrobku-tam máš podmínky použití!

Pokud je od 1 cm,tak můžeš použít,ale je důležité aby to bylo pro vnější prostředí!Jakou hydroizolaci?

peter2
hodnocení

Zdravím, díky za reakci. Je tam napsaný pro vnější i vnitřní, mrazuvzdorný a od jednoho cm, jen nevím jestli tomu věřit na takové ploše. Izolace bude z tekuté lepenky Den Braven: denbraven.cz/....

vokr
hodnocení

0x

pokud je to možné tak bych starý potěr odboural a udelal nový rovný, ve vrstvě dva cm lepidlo vypraská

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]