Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máme zazděné WC, typ už bohužel nevím, ale je to obdoba Geberitu co jsem našel na internetu. Jde mi o to, že mám nastavenu hladinu vody - plováku. Přijde mi, že při malém spláchnutí teče skoro stejně vody jako při velkém spláchnutí (2 tlačítka na každé spláchnutí zvlášť). Za tlačítky jsou šroubovací tyčky, ale jak točím tak točím, pořád se to nemění. Může za to vysoká hladina vody? Poradíte prosím?
Ty tyčky NEJSOU ke štelování napouštění nebo vypouštění, ale jen k prvnímu seřízení splachování po instalaci WC - podle tloušťky předezdívky. K dalšímu seřízení je nutné se dostat skrz kryt do vnitřku nádobky.
Pokud chcete seřídit svépomocí, dejte foto tlačítka, nebo najděte na netu, zkuste hledat Alcaplast, Liv, nebo přímo tlačítka k vestavěným nádržkám.
Ale raději kontaktujte nějakého odborníka, protože pokud při neodborném zásahu ulomíte nějakou plastovou součástku v nádržce, může Vás čekat rozkopání místnosti...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.