Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde mi udělají zahloubení na panty?

Od: pidgin* odpovědí: 5 změna:

Chtěl bych poprosit o radu, jestli někdo netuší, v kterém hobby marketu (hornbach, bauhaus, baumax) nabízejí kromě řezání desek také zahloubení na panty.

Moc děkuji za radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
U nás vrtají díry na závěsy v Hornbachu i obou Baumaxech. Bez problémů. Mají v nabídce řezání, trvání, lepení hran.
Jen to asi pro tebe bude daleko.
doplněno 28.05.13 10:31:

trvák to špatně napsal...řezání, vrtání, lepení hran...

hodnocení

2x

Ve všech třech Vámi jmenovaných (ještě přidám OBI) Vám zahloubení udělají na počkání a dokonce zadarmo, pokud si ovšem materiál koupíte u nich. U doneseného materiálu si nejsem jistý, ale mám dojem, že Vám to udělají taky, jen za to budete muset zaplatit.

Teda platí pro Prahu, jinde zkušenost nemám.

pidgin*
hodnocení

Moc děkuji za rady. Jsem z Brna, takže snad to tam taky půjde. Desky bych si chtěl nechat nařezat přímo u nich.

mowla*
hodnocení

0x

Nikde - v žádném "hobby-marketu" na to nemají vybavení... A - i kdyby to ten dotyčný prodavač uměl, nesmí něco takového (u)dělat...

Oslov nejbližšího truhláře/tesaře/stolaře...

nějak vaší odpovědi nerozumím. proč by to prodavač nesměl dělat?

obi.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]