Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat náhradní CO2 bombu na LINDR výčep

Od: lsi odpovědí: 2 změna:

Dá se někde běžně sehnat CO2 bomba k LINDR výčepu? S výčepem jsem kupoval jednorázovou bombičku s redukčním ventilem. Je skutečně jednorázová? Nezkoušel ji někdo plnit? Kde sehnat CO2 plyn s bombou a jak zredukovat na malej ventil co je na originální CO2 lindr bombičce? Dávat cca 490,- + poštovný za bombičku je docela nálož...
Díky za rady jak používat lindr výčep s neoriginální bombičkou...Lukáš

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kjanik112*
hodnocení

0x

Zeptejte se hasičů, kde je nejbližší plnírna CO- bomb do hasících přístrojů, Zde se nejlevněji nakoupí.Redukční šroubení Vám udělá každý soustružník.

hodnocení

0x

Linde, ale ti to mají jako vratné, platíte pouze za náplň. Ale na Lindr výčep Vám zase vydží dlouho, já osobně mám a preferuji Lindr výčep s kompresorem!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]