Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat, lze použít strojek z Tango vypínače na vypínač Swing? Případně jak je to se strojkama Tango,Element a Time? Koupil jsem dům a předchozí majitel to nemíchal chaoticky po celém domě a já to chci sjednotit. Strojky jsou v dobrém stavu,proto bych je chtěl zanechat a tím i ušetřit nějakou korunu. Avšak nevím zda a na jaký lze použít krytku. Aby se mi nestalo,že strojek z Tanga nebude sedět třeba na Swing. Poradí někdo?
Tango, Time a Element mají stejné strojky. Ovšem třeba u zásuvek se dodává strojek i s vnitřním krytem zároveň, zvlášť je jen rámeček.
Nepíšete, jakou skladbu toho chaosu máte, podle mne je vzhledově nejhezčí Time.
Swing je levnější varianta, obávám se, že má jiné strojky, ale to bych musel ověřit. Nebo se jukněte na firmu ABB, tam u každého strojku píšou, pro které designy funguje...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.