Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vodné a stočné

Od: huppi® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, máme studnu, ale začalo nám chodit vyúčtování za odběr vody. Z čeho přišli na konkrétní počet kubíků na osobu (za 3 měsíce), když nečerpáme vodu z vodovodu a samozřejmě tedy nemáme vodoměr. Může někdo napsat, kolik se platí za vodu v paneláku (1 osoba za 3 měsíce)? Děkuji za vysvětlení.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

je to paušálně. namontoval jsem si na své náklady vodoměr na přívod od studny a nechal zaplombovat od VaK. platil jsem jen za stočené kubíky a dostal jsem se pod půlku jejich paušálu. je to sice historie, kdy počítali 18m3 na osobu,za tři měsíce. nevím tedy, jestli tahle možnost dnes existuje

hodnocení

0x

vy vůbec nemáte přípojku vody od obce? Jestli tomu dobře rozumím, tak Vám v tom případě účtují pouze stočné do kanalizace. Podívejte se pořádně do vyúčtování.

lidus*
hodnocení

0x

Na chalupě máme vlastní studnu, vodu neplatíme pouze obec vybírala stočné za r. 200kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]