Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupelna na klíč - Zlínsko

Od: kabanos odpovědí: 6 změna:

Zdravíčko, plánuji na tento rok dodělání koupelny, mám jen hrubý základ tzn: natahlé zdi, odpady,vodu atd..
Budu si muset vybrat nějakou firmu která mě to udělá na klíč, jelikož nechci žádné starosti a ani se spoléhat na nějakého Frantu či Pepu zda mě to udělá jako fušku atd.. :))
Otázka zní zda má někdo nějaké dobré zkušenosti s nějakou firmou ve Zlínském Kraji co se tímto zabývá? Uvažoval jsem nad Sikem ale věřím že se najdou i jiné firmy třeba i kvalitnější. Upřímně ani nevím zda je Siko kvalitní a spolehlivé?!
Takže jakýkoliv nápad či recenze,odkaz na firmu je vítán! :)

Díky všem.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ondrej*
hodnocení

0x

Dobrý den,

zabýváme se velkoobchodním prodejem sanitárního vybavení a máme na sebe navázáno i několik realizačních firem, které můžeme doporučit. Pokud máte zájem o další informace, zavolejte na 605733615 a můžeme se dále domluvit.

Sídlo a sklady máme ve Zlíně.

kabanos
hodnocení

Dobrý den, děkuji za info. Zkusil bych se pak ozvat, spíše asi až další měsíc.
Potřeboval bych ale taky aby ta firma byla schopna zpracovat prostor ten prostor do nějakých grafických návrhů, aby bylo z čeho vybírat.

Číslo si uložím a případně se ozvu. děkuji Mirek.

asd*
hodnocení

0x

Nechat firmu dělat na klíč bez dozoru je docela odvaha ;)

Když už, tak vybrat kvalitní firmu, jasné zadání, na firmě nezávislý stavební dozor trvale na pracovišti (minimálně na konci každé etapy), sankce ve smlouvě. Když něco z toho chybí, tak můžete snadno mít drahý paskvil...

kabanos
hodnocení

To pozor, ja to mám v plánu v podstatě tak jak jste to vypsal. Zadám svoje požadavky, nechá si vypracovat návrh který se mi bude zamlouvat jak provedením tak cenově, dozor si budu dělat osobně nebo případně jiný člen rodiny, žádnou odbytou práci si nepřeji.
a samozřejmně záruku a dodržení termínu :)

ducky*
hodnocení

0x

Není to přímo zlínská firma, ale mám s ní jen pozitivní zkušenosti. Není to firma velká, proto i ceny jsou rozumné.

www.halsdk.cz, určitě si prohlédněte refer/....

doplněno 13.06.13 14:52:

Je to firma z Brna a staví po celé Moravě, takže by to neměl být problém.

poradnik
hodnocení

0x

Můžu Vám poradít spíše obecně, jak najít spolehlivou a kvalitní stavební firmu, která Vám zajistí rekonstrukci nebo realizaci nové koupelny. Alespoň já jsem podle těhto vodítek našel super firmu, která mi zrekonstruovala bytové jádro, a nakonec i celý byt.

1) musí mít stránky, které lze najít (třeba přes google)

2) musí mít fotky rekonstrukci, které firma realizovala v minulosti (reference), ale i postupy prací, abyste viděli, jaké metody firma používá

3) musí mít zveřejněné orientační rozpočty rekonstrukcí, abyste si udělali představu o ceně (firmy, které ceny tají jsou podvodné)

4) Musí se jednat oo firmu, která se neboji zveřejnit o sobě i ty nejpodrobnější informace, obrázky, průběh zákazky apod.

5) musí se jednat o malou firmu řízenou stavařem, nejlépe autorizovaným inženýrem, který bude zedníky hlídat a řídit

Bohužel ve Zlíně, kde mimochodem také bydlím, je takových firem málo, ale kdo hledá najde. Já jsem takovou firmu našel a jsem spokojen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]