Nejste přihlášen/a.
Měla bych dotaz ohledně položení PVC. Vybrali jsme si hezký design a vzhledem k financím bychom ho rádi položili sami. Máte nějaké tipy a rady jak na to? A nebo toto raději přenechat nějakému odborníkovi? Jedná se o lino do obývacího pokoje a zřejmě budeme muset jednou řezat, protože máme obývák delší než je šířka lina.
jelikož to zřejmě budete dělat poprvé zvolil bych odborníka...ale co vše je jednou poprvé, a když tak Vás může hřát u srdce dobrý pocit že jste si to zkazili sami a koupíte si nové lino - jednou, dvakrát, třikrát, na počtvrté se to určitě povede...neztrácejte naději. Hezký den...
no já vím, už jsem to zažil, podlahu jsem si chystal sám, natahl vyrovnavačkou, zabrousil- srovnal , donesl linoleum, roztáhl, nechal den v místosti aby se natemperovalo a nedělalo vlny až se položí, pak jsem si představoval jak uříznu ten kus / s jakou rezervou/ dám ke zdi, dám lepidlo začnu lepit, položím , zavařím spáry, jesti to vyjde a dám to do roviny - místnost 8x5,5 m, a pak jsem to vzdal a nechal to udělat odborníkovi, za 2 hodky to měl na hotovo a když se to umí je to brnkačka...takže nezrazuji - přeji jen hodně prac. úspěchů. protože to jde, jen to trvá chvíli dýl a není zaručen úspěch...hezký den...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.