Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nové momítky,malování..fleky?

Od: weka* odpovědí: 3 změna:

udělali jsme v bytě nové omítky,vymalovali tmavší barvou a z pohledu z boku jdou vidět mapy...zrnka omítky...

před malováním jsem to lehce brousil smirkem, ale stále je to vidět...je nějaké řešení...

vím že tento jev se u nových omítek vyskytuje, ale nechci ho tam mít...jde to dost vidět a je to nevzhledné...

je nějaké řešení?

přemalovast další vrstvou barvy nebo jak?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

lze použít finální stěrku(Prima) a stěnu širokým hladítkem natáhnout.Po zaschnutí brusnou síťkou přebrousit a stěna je jako nová-.

JABRAKA

weka*
hodnocení

stěna by měla být jako nová když mám nové omítky...stěrkovat to se mi zdá už tak dost práce navíc...spíše koupím ještě jedu pixlu barvy a pořádně to silnou vrstvou přetřu a uvidíme ;)

já pokud mám novou štukovou omítku tak první nátěr je vždy malířským vápnem a štětkou,povrch se pěkně zatáhne a sjednotí,po té už mužete dát co chcete,mam odskoušeno že pak je výsledek uplně jiný než plácat barvu hned na čerstvou zed-dobrá rada od malíře.*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]