Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám bílé rifle, které mají na zadních kapsách tmavě hnědé vyšívání, nevíte čím jej přebarvit na bílo, nebo půjde to odbarvovačem?
Kdybych to vypárala, budou tam dírky, je to celkem silná nit/bavlnka.
Děkuji moc za rady.
Díky moc, to přešívání bílou nití mě taky napadlo...ale odradila mě ta titěrná a zdlouhavá práce, proto jsem chtěla poradit, jestli někdo nemá zkušenosti s tím odbarovavečem, u kterého jsem se bála fleků v okolí odbarvování.
Asi to zkusím vypárat a když budou dírky moc vidět, tak to přešiji
Já se obávám, že to nepůjde vůbec. Jakmile na nítě něco naaplikujete, barva se vsákne do okolní textilie. Tedy do kalhot. A šoupnout je celé do odbarvovače, to by také nemuselo dopadnout úplně nejlépe, protože by barva mohla zapustit do kalhot. Zbavit se toho vypáráním, to by také nebylo hezké, zůstanou dírky a pocupovaný textil. Ani celé kapsa odpárat, by nebylo fajn. Škoda!
Děkuji oběma za reakci a rady. Mám z toho trochu strach, protože nebyly nejlevnější a navíc jsou moc hezké, ještě nenošené (ale zapomenuté asi 3 roky ve skříny ) ) tak jsem je chtěla na léto vytáhnout...akorát ta aplikace se mi tam nehodí. Zkusím koupit ten odbarvovač a vyzkouším to nahoře kolem pasu, kde je taky jeden steh světle hnědý...tak uvidím jak to bude vypadat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.