Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obklad a obložky

Od: robert* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, potřeboval bych radu jak to provést. Budu obkládat koupelnu nejspíš na celou výšku. Dále chci osadit obložku, mám tuto obložku osadit až po provedení obkladu, nebo ji osadit a obklad dotáhnout k ní. Připadne mě lepší varianta osadit obložku až na hotový obkled?

Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Obložka na obklad je jednoduší, není třeba ve stavebním otvoru dělat tak přesné dořezy. Vypadá to i lépe, když je přiznaná celá tloušťka obložky a dřevo není "utopené" v obkladu.

Není zač. :)

hodnocení

0x

nedoporučoval bych obkládat až po strop, protože jsem to taky tach chtěl a obkladač říkal, že to vypadá potom jako u řezníka*smich*, mám to zároveň s vrchem futer a vypadá to fakt líp než po strop

hodnocení

0x

jednoznačně pokud bude obklad výš než dveře osadit obložku až po obkladu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]