Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová myčka - kde koupit?

Od: eminkaa13* odpovědí: 8 změna:

Zdravím :) potřebovala bych poradit nějaký obchod, kde sehnat slušný obchod, kde je kvalita a cena v rozumném poměru a nejlépe ještě dovoz až do domu :) Kde jste kupovaly své spotřebiče do domácnosti? které stránky byste mi doporučili proklikat? Děkuji :*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

heureka.cz

hop®
hodnocení

0x

Nejen do domácnosti, ale i pro firemní zákazníky využíváme většinou obchodni-dum.cz

Ovšem ceny některých výrobků jsou jinde někdy nižší...

hodnocení

0x

Určitě na mycky-nadobi.heureka.cz/... Najít, která se vám líbí, prostudovat parametry, kouknout se na ni v kamenném obchodě v reále a pak objednat tam, kde ji prodávají nejlevněji. Dovezou vám ji domů. ;)

dejvik*
hodnocení

0x

Jak už tu bylo řečeno, heureka.cz, tam najdeš spoustu obchodů a i recenze k nim.

eminkaa13*

Mockrát vám děkuji, i za to, že jste přelouskali můj zvláštně položený dotaz s překlepem*hi* Prošustrovala jsem heuréku vrchem spodem a poté jsme po konzultaci s přítelem vybrali a pořídili myčku Bosch Sms 84M32 EU, klasická značka, máme tam záruku 3 roky, tak snad ikdyž se něco podělá nebude problém s opravou, pokud ano, tak dejvikovi pěkně poděkuju za tip na obchod a exasoftu přidám škaredou recenzi na heuréce *smich*

lubosh*

Ale jo, já myslím, že budeš děkovat pěkně za radu a že žádný problém nebude :) Já v Exasoftu už taky pár věcí kupoval a ikdyž je na heuréce pár škaredých recenzí, já tam nikdy problém neměl

roman123*

Taky jsem nakoupil par věci v Exasoftu a žádny problém jsem zatím neměl.

lidus*
hodnocení

0x

Nakupuju většinou v OKEY-eschop a odebírám zboží na prodejně (možno i dopravit domů a odvezou i starý spotřebič) prodejnu mám kousek, doprava se neplatí ale jak je to když jedou mimo lokalitu netuším., spokojenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]