Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bosh a parkside

Od: mhzednik odpovědí: 11 změna:

Zdravim Vas pratele,jsem remeslnik a mam rad kvalitni naradi.Hodne vlastim naradi znacky Bosh,ale naradi v akci z Lidlu mi pripada hodne podobne,jeden muj znamy je s timto naradim spokojeny.Dokonce jsem slysel,ze naradi znacky Parkside z Lidlu je stejne vyrabene jako Bsh.Mate o tom nekdo lepsi informace?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zelená řada Bosch a Parkside jsou opravdu naprosto srovnatelné značky. Není to zrovna vercajk pro každodenní profi nasazení, ale doma to poslouží dobře. Pár kousků od Parkside mám, naposledy jsem si koupil zkracovací pilu a jsem spokojen. Ale na profi využití mám jiný vercajk - Makita, Protool, Hilti a pod jsou osvědčené značky pro profi využiti.

vlasatec*
hodnocení

0x
Pár věcí z Lidlu mám a na kvalitu si stěžovat nemohu.

olaf71*
hodnocení

0x

podobná je tak akorát zelená barva,ale rozhodně lepší než např.značka Assist

hodnocení

0x

Nepřirovnával bych ParkSide ke kvalitě BOSCH, ale určitě to nejsou ty nejhorší čínské šmejdy. Pár věcí ParkSide z LIDLu mám taky a nebyly s nimi žádné problémy, za tu cenu si rozhodně nemůžu stěžovat.

Dnes jsem v LIDLu koupil sekačku FloraBest, za 1650 Kč, 43 cm, 1800W, tak jsem zvědav co vydrží. Po prvním sekání jsem nadšen (doteď jsem měl sekačku z Mountfieldu 38 cm), stihl jsem zahradu posekat skoro za polovinu času oproti předchozí :)

olaf71*

nebude to tím, že jsi s ní začal běhat? *smich*

hodnocení

0x

Já mám Parkside Aku Li-Ion vrtací šroubovák 18 V a jsem spokojen!

weka*
hodnocení

0x

wapka...má super výkon a stála jen 1800kč...dokonce mi sundala i barvu na venkovních vratek před novým nátěrem ;)

kls

Mně taky, ale nové nátírání jsem neplánoval :-D Jinak na kvalitu Parksidu si nemohu stěžovat. Pracuji s ním sice nárazově (cca 4 do měsíce, ale zato třeba den v kuse) a zatím v pohodě. Důvěru budí i 3 letá záruka, protože do tý doby by se klump musel přeci jen už rozbít a kdyby náhodou jo, no tak to vyměná za nový kus nebo opraví. Čili no problem :-D

hodnocení

0x
Pokud jses řemeslník tak nekoukej do lídlu ale spis se pohludni po makitě nebo dewalt. Či hilty.
Zapve je to osvedčena kvalita koukni s cim dělaj kolegove a pod.
A za druhe to nevypada nejlip když přijedeš k zakazníkovi a budeš tam dělat s tim samym co má on...

U mě byli řemeslníci a měl jsem lepší nářadí jak oni. Mě ale zajímalo, jak kvalitní práci odvedli, čím, to mě ani tak nezajímalo.

weka*
hodnocení

0x

jinak nej servis,nej kvalitu jedině HILTY

samozřejmě mají i NEJvyšší cenu;))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma parkside

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]