Nejste přihlášen/a.
Zdravim Vas pratele,jsem remeslnik a mam rad kvalitni naradi.Hodne vlastim naradi znacky Bosh,ale naradi v akci z Lidlu mi pripada hodne podobne,jeden muj znamy je s timto naradim spokojeny.Dokonce jsem slysel,ze naradi znacky Parkside z Lidlu je stejne vyrabene jako Bsh.Mate o tom nekdo lepsi informace?
Zelená řada Bosch a Parkside jsou opravdu naprosto srovnatelné značky. Není to zrovna vercajk pro každodenní profi nasazení, ale doma to poslouží dobře. Pár kousků od Parkside mám, naposledy jsem si koupil zkracovací pilu a jsem spokojen. Ale na profi využití mám jiný vercajk - Makita, Protool, Hilti a pod jsou osvědčené značky pro profi využiti.
Nepřirovnával bych ParkSide ke kvalitě BOSCH, ale určitě to nejsou ty nejhorší čínské šmejdy. Pár věcí ParkSide z LIDLu mám taky a nebyly s nimi žádné problémy, za tu cenu si rozhodně nemůžu stěžovat.
Dnes jsem v LIDLu koupil sekačku FloraBest, za 1650 Kč, 43 cm, 1800W, tak jsem zvědav co vydrží. Po prvním sekání jsem nadšen (doteď jsem měl sekačku z Mountfieldu 38 cm), stihl jsem zahradu posekat skoro za polovinu času oproti předchozí
wapka...má super výkon a stála jen 1800kč...dokonce mi sundala i barvu na venkovních vratek před novým nátěrem
Mně taky, ale nové nátírání jsem neplánoval Jinak na kvalitu Parksidu si nemohu stěžovat. Pracuji s ním sice nárazově (cca 4 do měsíce, ale zato třeba den v kuse) a zatím v pohodě. Důvěru budí i 3 letá záruka, protože do tý doby by se klump musel přeci jen už rozbít a kdyby náhodou jo, no tak to vyměná za nový kus nebo opraví. Čili no problem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.