Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Okna bez obezdívky

Od: andik0205* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Puvodni majitelka si nechala udelat plast.okna a bohužel bez obezdivky. Ted tím bohužel trpím.Neustale upadavaní omítky a nemluvím ani otom, ze v zime tahne. Obratila jsem se na firmy a bohužel bud mi rovnou řekli, že to není pro ne cenově zajímave a nebo řekli takovou sumu, že si říkám, že na tom chtějí rapidně vydělat(20.000kč). Už mám zasebou rekonstrukci koupelny a tak vím kolik material stojí a zas tolik ytonku není potřeba. jsem tak znechucena, že uvařuji, že bych si to udělala sama. Je to reálné, nebo máte jiny nápad, než to sundat, zazdít, namontovat a zateplení.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud máte nějaké známé, kteří Vám s tím pomůžou, je samozřejmě lepší to udělat sama s nimi. To je vždy nejlevnější. Platíte materiál + jídlo a pití. Klasická firma bude dražší vždy, ale můžete sehnat i někoho šikovného z okolí, pokud jste třeba z vesnice, poptat se sousedů, kdo dělá fušky stavařinu. Dneska je málo práce, mnoho šikovných lidí si rádo trochu přivydělá.

hodnocení

0x

Pošlete SZ odkud jste!

andik0205*
hodnocení

Jsem z Liberce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]