Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci v panel. bytě vyměnit původní okna za nové "obyč" plastové dvousklené pětikomorové vč. jejich montáže.
Ze všech poptávek mě najvíce zaujaly firmy Vekra a Otherm. Celková cena se liší v řádu stovek a já se tak nemohu rozhodnout zda tu nebo tu. Okna to jsou česká, Vekra je vyrábí s profilem Veka a kováním Roto, Otherm s profilem Salamander a kováním Siegenia. Zbytek vlastností by měl být stejný. Co jsem se dočetl z tůzných diskuzí, oba profily i obě kování by měli nápodobně kvalitní. Takže se ptám, poradí mi někdo zkušenější kdo má přehled, zda zvolit tu či tu firmu? Děkuji.
Podle mne jsou obě firmy kvalitativně srovnatelné. Takže bych zadal konkrétní poptávku a vybíral podle ceny...
Naše firma má jiného smluvního dodavatele plastových oken a dveří, ale nebudu zde dělat reklamu, takže bližší informace pouze přes vnitřní poštu nebo napište na poradte_hop@volny.cz
Dobrý den, pravdu je to celkem jedno jestli Vekru nebo Otherm, obě firmy jsou kvalitní a vyrábějí z německých profilů a možná i to kování je stejné.
Já jsme upřednostnil firmu Vekra hlavně kvůli značce, která je známější. Uvažoval jsem tak, že když budu třeba byt jednou prodávat může to někomu znít lépe, že jsou tam kvalitní okna od Vekry.
Ale pokud chcete ušetřit pár set korun, neuděláte chybu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.