Nejste přihlášen/a.
dobrý den, koupila jsem si tento elektrický drtič větví HECHT 625 SILENT a jsem s ním spokojena ale v návodu je psáno že max. doba použití je 40 min. no znáte to člověk se zabere do práce a hodinka je ta tam.. ale už jsem se nedočetla jak dlouho musí tzv. odpočívat. nerada bych ho přehřála psala jsem výrobci ale nic. poradíte? jak dlouho drtíte vy na tomto nebo i podobném stroji? předem děkuji za odpověď
Záleží jak je taky chlazený. Měl jsem jeden co byl schovaný v plastu a shořel. Nyní Einhel a ten má z plastu vyvedený od motoru hlinikový žebrovaný blok. Něco jako hlava u motocyklu.
Dále záleží zda tam cpete větev za větví. Pak těch 40 minut a 20 minut přestávka. Pokud nacpete větev a pak hledáte další není to s tím přehřátím tak divoké.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.