Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obnovení laku na lednici (rezavá místa)

Od: zuzee* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na nějaký obnovovač laku na lednice, sporáku a radiátoru. Objevily se nám tam rezavá místa (vlhkost baráku) Našla jsem jen na Magnetu tento: www.magnet-blanch/... ale zdá se mi to vzhledem k množství moc drahé. Dá se koupit někde něco podobného, popřípadě čím se dají tyto spotřebiče přetřít?Děkuji za odpověd

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

macek7411*
hodnocení

0x

Mám tubu 15ml, cena přes 100Kč - Cerámico, jde o podobu studeného smaltu, ale je dost problém s odstínem.

zuzee*
hodnocení

Děkuji, a kde se to dá koupit?

plaky*

radiatory ocistit smirglom-drotenou kefou,natret zakladnou a su original farby na radiatory..nezltnu...ostatne neviem

lm®

Já myslím,že to bude stejně vidět ať to natřete čímkoli,moje zkušenost.Pokud jde o lednici,zkusila bych to lehce zbrousit,,pomocí kytu nebo něčeho podobného dát do hladké roviny a poté dát samolepicí tapetu.Pokud lednice jinak funguje v pohodě,nebudete přece kvůli estetické vadě kupovat novou;).Radiátory bych obrousila a natřela barvou na radiátory (případně na kov).Do budoucna vyřešit vlhkost v domě,aqle stím zkušenost nemám*nevi*

doplněno 25.01.09 15:29:

PS.Také se mi ty ( s prominutím) "blbinky" v Magnetu zdají šíleně předražené.

zuzee*
hodnocení

Díky - vlhkost v domě už řešit nebudeme, byt je obecní, nic se s tím nedělá takže se budem stěhovat (hurá!). Ale je fakt že co jsme tu, tak ta lednice zarezla. S tím kytem to zkusíme. Zdá se mi to jako dobrý nápad. Snad by to šlo i na ten sporák (ten patří k bytu, není náš).

jabraka*

Dnes jsem koupil lak na sanitarie,v Globusu za 80 Kč.

JABRAKA

Obnovení laku na lednici (rezavá místa)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]