Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, má někdo zkušenost s položením betonu přímo na starou hladkou dlažbu? Použil jsem adhezní můstek ale stejně ve mě hlodá nedůvěra, jestli se od sebe vrstvy časem "neodfouknou". Děkuji.
Pokud je vrstva tenká,asi bych měl ten pocit také.Lépe by bylo použít nivelační stěrku.
JABRAKA
Vrstva má cca 1-2 cm (podklad byl dost křivý) a použil jsem proto betonovou stěrku, která je určená pro vrstvy od 0,5 do 2cm. Spíš se bojím odskočení od té spodní vrstvy - dlažby, přestože mi bylo řečeno, že když dám adhezní můstek, bude vše ok.
Resil jsem nedavno podobny problem a protoze se nenasla 100% odpoved, ze beton v male vrstve na starou dlazbu bude OK, tak jsem nakonec radeji tu starou dlazbu vymlatil a poter (3-8cm) sel na spodni beton, ktery jsem peclive napenetroval... F
To byla chyba, v každém hobbymarketu najdete krásně udělanou desku s postupem, jak na to, s ucelenou řadou jednoho výrobce.
Omlouvám se, četl jsem dlažbu na dlažbu.
Betonový potěr má stanovenou minimální tloušťku podle druhu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.