Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nízké zábradlí vs dítě

Od: lenka451® odpovědí: 4 změna:

Prosím poraďte mi. Máme hodně nízké dřevěné zábradlí a protože máme malé dítě, potřebuji udělat nějakou umělou stěnu nad zábradlí, která by se uchytila přes strop do trámu. Napadá Vás něco co by vypadalo pěkně?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bonie*
hodnocení

2x

jako dočasné... bych zvolila sít, normální sít ze silnějšího provázku, na ní se pak dají kolíčky přichytit i ozdoby, óbrázky, které se svým děckem vytvoříte.

něco jako rybářská sít ... mi tak napadá, aby to neclonilo, nedalo se po tom lézt a bylo bezpečné.

asi tak něco :)

kvrezac.cz/...

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, také jsem dostal jako první nápad použít nějakou síť a tu dobře upevnit. Možností je více a některé jsou i dekorační. Zdravím!

kutil-florenc.cz/...

fribble*
hodnocení

2x

A co dutinkový polykarbonát - pevný, propouští světlo, lézt se po něm nedá, výšku dle potřeby a do stropu zakotvit plechovým L?

hodnocení

0x
Chcete něco dočasného na 3 roky nebo natrvalo? Nastavil bych zábradlí... Jen provizorně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]