Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde hledat plastovou/sklo výplň barevnou?

Od: redit odpovědí: 4 změna:

Ahoj, pořídili jsme si novou knihovničku s skříňkou. Původní plán byl zakrýt část s knihami posuvnými dvířky ze skla, napadlo mě ale, že bychom mohli zkusit něco zajímavějšího. Mám takovou představu dát tam místo obyčejného skla nějakou průhlednou výplň(sklo/plast) ale s ornamenty, nebo v barvě. Nevím, ale kde něco takového sehnat, na internetu to nemůžu najít, potřebovala bych to pravé heslo co mám zadat.

díky, pěakný víkend!:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fribble*
hodnocení

1x

Zkuste se podívat na sklo.modum.cz/... , třeba to pomůže.

hodnocení

0x

Polykarbonát , na něj samolepky na zeď

hodnocení

0x

V Horbachu jsem viděl průhledné tapety na sklo - od černo-šedo-bílých až po barevné středověké sklo. Nebo tady folie-tapety.cz/...

jabraka*
hodnocení

0x

Tapety DC-Fix nabízí širokou paletu tapet,hodících se k tomuto účelu.Hledej na stránkách Hornschuch.cz

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]